középiskola angliában kóstolós program springboard séta a tanárral 500x250
középiskola angliában kóstolós program springboard kémia óra tanárral 500x250

A legfontosabb különbség a Kostoló Kurzus és a Nyári Táborok között az, hogy az előbbiben 85-90%-ban angol diákokkal van a magyar diák és a normál iskolai év mindennapjaiba kóstol bele, élvezi a Total English Program minden előnyét. A Nyári táborokat külföldi gyerekek részére szervezik és egy kicsit lazább napirendben zajlik. Maguk az iskolák, a tanárok, a programok színvonala egyformán szuper és biztonságos (Nyári táborokból  is tudunk nagy választékot ajánlani).

A legkedveltebb Kostoló kurzus célpontok azok, amelyek csodás, zöld környezetben helyezkednek el dél-nyugat Angliában, a tengerpartokon valamint a közép-angliai tavak mellett (Lake District környezetvédelmi területen). A gyerekek valamennyi helyszínen egészséges és biztonságos környezetben töltik el ezt a pár értékes hetet, kivirulnak és feltöltődnek az új élményektől, angol tudásuk jelentősen fejlődik (beszéd, olvasás, szövegértés és fogalmazás egyaránt).

Jelentkezés: személyes, online video hívásban találkozunk a diákkal és egyik (akár mindkét) szülővel és testreszabottan javasolunk 2-3 Kóstoló kurzus lehetőséget. Azt is szem előtt tartjuk, hogy a diák évfolyamában lehetőleg ne legyen másik magyar diák, hacsak nem barátok szeretnének együtt kiutazni. Mi vállaljuk a jelentkezési folyamat teljeskörű bonyolítását, munkadíjunk 70 ezer forint. A foglaláshoz az iskolának közvetlenül kell majd depositot utalni, a teljes tandíj csak az utazás előtti hetekben lesz aktuális, ezt szintén az iskolának kell utalni.

Érdemes tudni, hogy ha Coviddal kapcsolatos okok miatt hiúsulna meg az utazás, a depositot és az esetleg már befizetett tandíjat visszautalja az iskola.

középiskola angliában kóstolós program springboard sütés 500x250
középiskola angliában kóstolós program springboard művészet 500x250
Összefoglalva a tudnivalókat a Kostoló Kurzusról:
  • Total English Program, azaz Teljes elmerülés az angol nyelvben – egésznap, mindennap, hétvégéken is
  • Napi 24 órás felügyelet, biztonságos környezet, több iskola közül lehet választani
  • Délutánonként és hétvégén szakkörök, programok, sportolás, kirándulások
  • Szállás és teljes ellátás az iskolában, egészséges, bőséges svédasztalos étkezés
  • A kiutazó magyar diák maximum 1 vagy 2 hetet hagy ki a  hazai iskolából
  • Mi vállaljuk a jelentkezési folyamat teljeskörű ügyintézést
középiskola angliában kóstolós program springboard hockey 500x250
középiskola angliában kóstolós program springboard surf 500x250
középiskola angliában kóstolós program springboard túrázás 500x250
középiskola angliában kóstolós program springboard kirándulás 500x250
néhány idézet a júniusban kiutazott diákok élményeiBől

Élményalapú oktatásban volt részem, amelynek minden percét élveztem. Sok külföldi és angol diákkal ismerkedtem meg, új barátokat szereztem szinte az egész világból😊”

Ádám

15 éves gimnazista

“A fiam már angolul is tud hadarni…😊”

Gergely

Budapesti apuka

“Ádám fiam 5 hét angliai tartózkodása sokkal többet nyújtott, mint amire számítottunk. Az iskolában a tanulmányi órákon kívül is rengeteg programot szerveztek a diákok számára, a délutáni programok és hétvégi kirándulások tették az élményeket felejthetetlenné. A tematikus hetek alatt újfajta tanítási módszereket alkalmaztak, amely fokozta a diákok motivációját. Az biztos, hogy olyan környezetbe került, olyan élményekkel gazdagodott, amelyeket sehol máshol nem tapasztalt volna meg és egy életre megmaradnak a számára. Kinyílt a világ számára a külföldi tanulmányút alatt.”

Cecília

Budapesti anyuka

“Az tetszett leginkább, hogy megfigyelhettem, hogyan folyik az oktatás a külföldi iskolákban és más tanítási módszereket is megtapasztalhattam. Ezen túl nagyon örültem annak is, hogy angolból szinte magától fejlődött a tudásom.”

Benedek

15 éves gimnazista