Sokan kérdezitek, hogy melyik a jobb angliai program gyermeketek részére idén nyáron? A Kostoló kurzus vagy a Nyári tabor?

Segítségképpen összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, reméljük segítünk a döntésben:

Kora nyári Kostoló kurzus:  2023 június 4.-n kezdődnek a Kostoló kurzusok valamennyi iskolában. A magyar diák néhány napot hiányzik ugyan a hazai tanév végéről, de cserébe angol tudása óriási fejlődésen megy keresztül az angliai iskolában, a Total English Program során.  Ezek a kurzusok 4 vagy 5 hetesek, néhány iskolában van lehetőség 3 hétre menni, bár mi azt gondoljuk nem érdemes lerövidíteni ezt a nagyon értékes, intenzív programot.  A magyar diák – több hozzá hasonló nemzetközi diákkal együtt – csatlakozik az angliai iskolai tanévhez, ami július első hetéig tart. Angol és nemzetközi diáktársaival együtt lakik az iskolai campus-on, vele egykorú és azonos nemű diáktársaival lakik egy szobában. Résztvesz a saját évfolyamának normál tanóráin, angol és nemzetközi diáktársaival együtt, ha szükséges, kap extra angol órákat is. Minden tanár angol anyanyelvű és kiemelten odafigyel a Kostolóra érkező nemzetközi diákok integrációjára az évfolyam és az iskola életébe.  A Kostoló kurzus hatalmas előnyei közé tartozik, hogy a diák valóságosan belekostól az angol iskolai életbe, nemcsak angol nyelvtudása fejlődik erőteljesen, hanem megtanul otthonosan mozogni nemzetközi környezetben.  Ez behozhatatlan előnyt jelent egy későbbi esetleges nemzetközi egyetemi felvételi során. A diáknak egyenletesen és erőteljesen fejlődik a beszélt angolja, a szövegértése és írás tudása, hiszen egész nap élvezi a Total English Program minden előnyét egy remekül megszervezett kurzus keretei között. További részleteket az” Élménybeszámoló a Kostoló kurzusról” című bejegyzésben találtok.

Nyári táborok: A táborok június végén kezdődnek és két vagy több hetes turnusra lehet jelentkezni augusztus közepéig. Nagyon fontos tudni, hogy a nyári táborok ugyanazoknak az angliai gimnáziumoknak a nyári táborai, amikkel egész évben dolgozunk: így nagyon biztonságosak, ugyanaz az angol nyelvű tanári kar, konyha, tantermek, sportlehetőségek és szállás várja őket, mint az évközben itt tanuló diákokat. Minőségi és biztonságos táborok, melyek kiváló szinten oktatják az angolt és kiemelkedően nívós szakköröket és sportolási lehetőséget nyújtanak minden korosztály részére. A délelőtti nyelvoktatás kis csoportokban történik, tudásszint felmérést követően, minden diák hasonló korú és angol tudású társaival tanul, nem keverednek a kicsit a nagyokkal. Lehet jelentkezni egészen kezdő (A1)-es szinttől, egészen haladó szintig, ahol nyelvvizsga felkészítés (pl. Cambridge, IELTS) is választható, sőt a vizsga a tábor végén letehető. Van néhány iskola, ahol már egész fiatal diákokat is fogadnak 8-12 éves korig, sőt van Szülő-Gyerek tábor is. Sportos tinédzserek részére profi angol anyanyelvű edzők tartanak edzéseket, pl. foci, vizisportok, kosárlabda, tenisz, lovaglás, vitorlázás, golf, a délelőtti angol nyelvoktatást követően. A Nyári táborok nagy előnyei a nyári, felszabadult hangulat, az intenzív, nagyon színes angol oktatás, valamint a remek délutáni programok és egész napos kirándulások, élmények. A nemzetközi diákok több mint 20 országból érkeznek és sok évre szóló barátságok kötődnek. Azoknak a diákoknak, akik már legalább B1 szinten tudnak angolul, érdekes tematikus táborok vannak érdeklődési körüknek megfelelően pl. Digital&Social Media, Business, Photography, STEM, Science, Uni-prep, mini MBA, Környezetvédelem, Arts&Drama, Music.

Minden diák részére testreszabottan tudunk tábort ajánlani, hatalmas választékból találjuk meg számára azt, ahol biztos, hogy boldogan tölti angliai heteit és csodás angol tudással fog hazaérkezni!! Hívjatok bátran a 30 635 9190-es telefonszámon és minden részletet átbeszélünk!