A JELENTKEZÉS LÉPÉSEI

A Springboard az 1. lépéstől a 7.-ig végigkíséri a folyamatot, csapatunk mindig azért dolgozik, hogy a jelentkezés lépései könnyen, átláthatóan, jó élményt nyújtva történjenek meg. Minden kérdésben Önök mellett állunk, elérhetőek vagyunk és igyekszünk segíteni!

1. KAPCSOLAT FELVÉTEL

Kérjük keressen minket telefonon, emailben, vagy a Jelentkezési lap kitöltésével.
Jan 01, 2021
12 AM

2. INGYENES, SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ A CSALÁDDAL

60 perces személyes találkozás budapesti irodánkban vagy video híváson keresztül. Megismerjük a család elképzeléseit, igényeit és elmondjuk a testresszabott lehetőségeket és javaslatainkat.

Átbeszéljük a legfontosabb kérdéseket, pld. a tervezett kint tartózkodás hossza, időzítése, a diák személyisége, hobbijai és bizonyítványa. Így testreszabottan tudjuk kiválasztani azokat az iskolákat, melyekbe javasoljuk megfontolni a jelentkezést.

Beszélünk a tandíjról, ösztöndíjakról valamint, hogyan illeszthető bele az angliai tanulás az itthoni iskolai tanévbe. Ez a konzultáció ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent Önökre nézve.

Jan 01, 2021
12 AM

3. DIÁK JELENTKEZÉSI ANYAGÁNAK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Ahhoz, hogy a legjobb iskolákat tudjuk ajánlani, szükség lesz néhány adatra: kitöltött jelentkezési lap, bizonyítvány másolatok, rövid angol nyelvű fogalmazás, amit a gyerekünk ír meg, lehetőleg önállóan.
Jan 01, 2021
12 AM

4. AZ ISKOLÁK KIVÁLASZTÁSA ÉS A GYERMEKE BEMUTATKOZÁSA

A fentiek és a konzultáció alapján összeállítunk Önöknek egy listát azokról az iskolákról, melyeket kifejezetten az Ön gyereke részére ajánlunk. Több mint 200 iskola közül testreszabottan választunk 4-6 iskolát, melyet bemutatunk Önöknek. Mi megküldjük a gyerek anyagát ezeknek az iskoláknak, az iskolák egyéni elvárásai szerint bemutatva és ajánlva nekik az Ön gyermekét.
Jan 01, 2021
12 AM

5. ÖSZTÖNDÍJ LEHETŐSÉGEK

Mivel több mint 25 éve dolgozunk az iskolákkal, jó rálátásunk van arra, hogy adott időpontban melyik iskolánál, milyen ösztöndíj lehetőség elérhető, és milyen szempontok szerint. Ezeket is átbeszéljük Önökkel és igyekezni fogunk, hogy gyermekének ezeket a lehetőségeket megragadjuk.
Jan 01, 2021
12 AM

6. INTERJÚK AZ ISKOLÁKKAL (VIDEóHÍVÁS VAGY SZEMÉLYES LÁTOGATÁS)

Az Önök választása és az iskolák visszajelzése alapján megszervezzük a személyes interjúkat a leginkább tetsző 3 iskolával.
Ekkor válik esedékessé egyszeri 250 euro tanácsadói díjunk. A Kóstoló kurzussal kapcsolatos egyszeri tanácsadási díjunk 150 euro, a nyári táborok és tanfolyamok szervezése esetén nem számolunk fel díjat.

Az iskolai interjúkon (ezek kb. 35-40 percesek) a gyermek és akármelyik (akár mindkettő) szülő részt vesz.

Az interjút általában az iskola igazgatója, vagy a felvételért felelős igazgató-helyettes tartja. Az interjúhoz adunk felkészülési segédletet.

Jan 01, 2021
12 AM

7. DÖNTÉS AZ ISKOLÁRÓL

Az interjúkat követően Önök választanak a felajánlott iskolai helyek között. Ebben a döntésben örömmel segítünk, ha a család igényli. A döntés sokszor nem egyszerű, hiszen sok szempontot kell mérlegelni! Fontos, hogy mi egyetlen iskolával sem vagyunk elköteleződve, tanácsaink objektívek, kizárólag a család és a gyerek igényeire fókuszálunk.
Jan 01, 2021
12 AM

8. TANULMÁNYI SZERZŐDÉS KÖTÉS AZ ISKOLÁVAL

Gyermekünk helyének biztosítása az iskolával megkötött tanulmányi szerződés aláírása és a deposit utalását követően valósul meg. A depositot közvetlenül az iskolának kell befizetni. A tandíj befizetése a trimeszter kezdése előtt egy hónappal lesz aktuális, szintén közvetlenül az iskolának kell utalni.
Jan 01, 2021
12 AM

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, email-en, vagy az alábbi online Jelentkezés lap kitöltésével!

Email: judit@springboard.hu

Telefon: +36 30 635 9190

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

12 + 10 =