Ez a Total English Program lehetőség azoknak a diákoknak szól, akik 2,3,4,5 vagy 6 hetet szeretnének angliai iskolában eltölteni a tanév során.  Anyanyelvi környezetben, angol osztáytársakkal, tanárokkal és lakótársakkal körülvéve intenzíven fejlődik a nyelvtudás, akár alapfokról szeretnénk fejlődést elérni, akár már meglévő nyelvtudást szeretnénk frissteni, magabiztossá tenni, erősíteni. Emellett a diák belekóstol az angol iskolai életbe, megtapasztalja a nemzetközi környezetet, önállóságra és magabiztosságra tesz szert, sok új élményt szerez. 12-18 éves diákok tudnak jelentkezni.

Ez a program a tanév alatt zajlik, tetszőleges kezdési időpontban, ezt a konzultációnk során a családdal megbeszéljük és mi az iskolákkal leegyeztetjük.

A program tartalma:

  • szállás és teljes ellátás biztonságos, angol bentlakásos iskolában, anyanyelvi környezetben, 24 órás tanári felügyelet
  • részvétel a saját évfolyam valamennyi tanóráján, esetleges iskolai angol különórával megerősítve
  • személyreszabott, egyéni odafigyelés és az angol tudás célzott fejlesztése
  • délutáni szakkörök és sportok széles választéka az iskolai tanterv szerint
  • hétvégi programok, kirándulások az iskolai tanterv szerint
  • biztonságos és csodás elhelyezkedés, transzfer biztosítása a reptér és az iskola között és vissza
  • a heti tandíj 850-1100 angol font között várható, iskolától és a kinttartózkodás hosszától függően. A tandíj nem tartalmazza a repülőjegy árát.

Mit nyújt a Springboard? Személyes vagy online videos konultációt követően testreszabottan javasolunk a családnak iskolákat. Teljeskörűen intézzük a jelentkezés és felvételi folyamatát, segítjük a felkészülés és kiutazás részleteit. A diák kinttartózkodása alatt folyamatosan elérhetőek vagyunk kérdések esetén a szülők részére és tartjuk az iskolával a kapcsolatot. Munkadíjunk 175 euro.