RÓLUNK

angliai-nyelvtanulás-külföldön

Bindics Judit

Judit Budapesten és Angliában nőtt fel, Angliában járt középiskolába és A levels érettségit szerzett, majd a University of London-ban közgazdasági diplomát. Két fiú anyukája, akik közül egyikük jelenleg szintén külföldön tanul. Judit személyesen megtapasztalta a külföldön tanulás előnyeit, örömeit és alaposan ismeri mind a gyerek, mind a szülő szempontjait.

“Az életre szóló tökéletes és magabiztos angol nyelvtudás hatalmas előnyt jelentett egész életemben. Mindig hálás leszek szüleimnek ezért a fantasztikus ajándékért, ami mindig segített nekem kapcsolat építésben, tanulmányaim során és karrier lehetőségekben.”

angliai-nyelvtanulás-külföldön

Kirchner-Kádár Barbara

Barbara Budapesten és Londonban járt iskolába, Angliában érettségizett, majd a University of Cambridge-ben szerzett jogi diplomát. Jogi fejvadászként dolgozott, mielőtt Judittal együtt megalapították a Springboard oktatási irodát Budapesten. Barbarának két lánya és egy kisfia van. Mindkét lány járt angliai boarding school-ba, így Barbarának rengeteg szakmai és személyes tapasztalata van az angliai oktatásról.

 

“Lányaim a tökéletes angol nyelvtudás elsajátítása mellett kipróbáltak új sportokat és szakköröket, és – aminek külön örültem – szuper motivációt kaptak a továbbtanuláshoz, valamint megtanultak felelősséget vállalni saját időbeosztásukért és feladataikért.”

A Springboard missziója

A SpringBoard azért alakult, hogy a magyar gyerekek részére is elérhetővé tegyük az anyanyelvi szintű angol nyelvtudást és a motiváló, minőségi oktatást.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

60 perces személyes video híváson keresztül „találkozunk” és megismerjük a család elképzeléseit, igényeit és elmondjuk a lehetőségeket.

Átbeszéljük a legfontosabb kérdéseket, pld. a tervezett kint tartózkodás hossza, időzítése, a diák személyisége, hobbijai és bizonyítványa.Így testreszabottan tudjuk kiválasztani azokat az iskolákat, melyekbe javasoljuk megfontolni a jelentkezést.

Beszélünk a tandíjról, ösztöndíjakról valamint, hogyan illeszthető bele az angliai tanulás az itthoni iskolai tanévbe. Ez a konzultáció ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent Önökre nézve.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

8 + 2 =