ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

“Én egy évre mentem ki ebbe a yorki suliba, amit azért választottam a szüleimmel, mert itt különösen erős a zenekar és a kórus. Az első napon erősen honvágyam volt, este leültem a boarding házunkban lévő kis konyhába kakaót inni a szobatársaimmal és onnantól mindig volt társaságom. Angolul nagyon szuperül megtanultam beszélni, fogalmazni és énekelni is! Örömmel visszamennék, ha lenne rá lehetőségem!”

Annabell

(St. Peters school, 9.évfolyam)

“Én 11.évfolyamba mentem ki egy trimeszterre és nagyon élveztem minden napomat! Az életmód először megdöbbentő, aztán beleszoksz és nagyon nagyon megszereted.

Választhattam szuper érdekes tantárgyakat is, pl. különböző science tantárgyak, pszihológia, business managment – ami egyébként egy baromi jó tantárgy – és suli után sem unatkozol, mert különböző „activityk” közül választhatsz, pl. foci, mehetsz a gym-be, van zumba, jóga és mindenféle kinti sport is van. Az étkezésekkel kapcsolatban nem volt nagy elvárásom, de az angol reggeliket nagyon szerettem (még a sült paradicsomot is!) és a fish and chips vacsorákat is! Az angol tudásom pedig iszonyatosan javult!”

Dávid

(Box Hill school, 11.évfolyam)

“Nagyon élveztem a tematikus heteket az iskolában, amely során videofilmet kellett készítenünk kis csoportban. Ez alatt ismertem meg jobban a csoporttársaimat és sikerélményem is volt. A tanórán kívüli tanítás is érdekes volt, mert ilyet itthon nem tapasztaltam még soha. Élményalapú oktatásban volt részem, amelynek minden percét élveztem. Sok külföldi és angol diákkal ismerkedtem meg, új barátokat szereztem szinte az egész világból. A délutáni és hétvégi programok során is tudtam gyakorolni a nyelvet.”

Ádám

15 éves gimnazista

“A fiam már angolul is tud hadarni…😊”

Gergely

Budapesti apuka

“Csak fél évre terveztük a családommal, hogy megyek, de már az első hat hét után tudtam, hogy szeretnék tovább maradni. A tanárok sokkal megértőbbek mint otthon és fontosak számukra a diákok. Az osztályok kicsik és minden tárgyból a tudásunk szerinti csoportba kerülünk és aszerint tanulunk. Így érdekesek az órák és „megcsinálhatóan nehezek”. Sok barátom lett, több országból is, mindig történik valami és senkit sem közösítenek ki.”

Johanna

(Cobham Hall)

“Imádtam az egyenruhámat! Az volt az egyik legjobb dolog, hogy nem kellett reggel gondolkozni, hogy mit vegyek fel aznap! Persze amikor vége lett a tanításnak, délután fél 4 fele, mindenki átöltözött a saját ruhájába, és ment sportolni vagy más activity-t csinálni. Én pld. sokat teniszeztem, fitneszeztem és sütöttem! Nagyon, nagyon jól éreztem magam „Pockban”, nemcsak angolul tanultam meg klasszul, hanem sokkal önállóbb is lettem, aminek főleg anyukám örült, amikor a trimeszter után hazaérkeztem.”

Anna

(Pocklington school, 10. évfolyam)

“Ádám fiam 5 hét angliai tartózkodása sokkal többet nyújtott, mint amire számítottunk. Az iskolában a tanulmányi órákon kívül is rengeteg programot szerveztek a diákok számára, a délutáni programok és hétvégi kirándulások tették az élményeket felejthetetlenné. A tematikus hetek alatt újfajta tanítási módszereket alkalmaztak, amely fokozta a diákok motivációját. Az biztos, hogy olyan környezetbe került, olyan élményekkel gazdagodott, amelyeket sehol máshol nem tapasztalt volna meg és egy életre megmaradnak a számára. Kinyílt a világ számára a külföldi tanulmányút alatt.”

Cecília

Budapesti anyuka

“Az tetszett leginkább, hogy megfigyelhettem, hogyan folyik az oktatás a külföldi iskolákban és más tanítási módszereket is megtapasztalhattam. Ezen túl nagyon örültem annak is, hogy angolból szinte magától fejlődött a tudásom.”

Benedek

15 éves gimnazista

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, email-en, vagy az online Jelentkezés lap kitöltésével!

60 perces személyes video híváson keresztül „találkozunk” és megismerjük a család elképzeléseit, igényeit és elmondjuk a lehetőségeket.

Átbeszéljük a legfontosabb kérdéseket, pld. a tervezett kint tartózkodás hossza, időzítése, a diák személyisége, hobbijai és bizonyítványa.Így testreszabottan tudjuk kiválasztani azokat az iskolákat, melyekbe javasoljuk megfontolni a jelentkezést.

Beszélünk a tandíjról, ösztöndíjakról valamint, hogyan illeszthető bele az angliai tanulás az itthoni iskolai tanévbe. Ez a konzultáció ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent Önökre nézve.

3 + 11 =