MIT VÁLASSZAK – KORA NYÁRI KOSTOLÓ KURZUST VAGY NYÁRI TÁBORT?

Sokan hezitálnak melyik a jobb választás tinédzserének: A Kóstoló kurzus vagy a Nyári tabor? Segítségképpen összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, reméljük segítünk a döntésben:

Kora nyári Kostoló kurzus 12-18 éves korig:  2024 júniusában – választható kezdési időpontokban – lehet csatlakozni a Total English Kostoló kurzusokhoz. Három, négy vagy öt hetes programok között lehet választani. A magyar diák, több hozzá hasonló nemzetközi diákkal együtt, csatlakozik az angliai iskolai tanévhez, ami július első hetéig tart.

A Total English Kóstoló lényege, hogy a kiutazó diák éli az angol diákok életét a bentlakásos iskolában, belekóstol az „angliai életbe”, a tárgyakba, az újfajta szakkörökbe és sportokba és közben csodálatosan fejlődik angol tudása😊

Angol és nemzetközi diáktársaival együtt lakik az iskolai campus-on, vele egykorú és azonos nemű diáktársaival. Résztvesz a saját évfolyamának óráin, angol és nemzetközi diáktársaival együtt, ha szükséges, kap extra angol órákat is. Minden tanár angol anyanyelvű és kiemelten odafigyelnek a Kostolóra kurzusra érkező nemzetközi diákokra. A légkör nagyon pozitív és támogató! A Kóstoló kurzus hatalmas előnyei közé tartozik, hogy a diák valóságosan belekostól az angol iskolai életbe, nemcsak az angol nyelvtudása fejlődik erőteljesen, hanem új motivációt, tanulás technikákat, szemléletmódot is megtanul ésmegtanul magabiztosan  mozogni nemzetközi környezetben. A diáknak egyaránt erőteljesen fejlődik a beszélt angolja, a szövegértése és írás tudása. További részleteket az” Tanév alatti Intenzív Kóstoló és Frissítő kurzusok” című bejegyzésben találtok.  Kóstoló kurzusok heti all inklúzív tandíja: 1100-1350 font + repülőjegy

Nyári táborok 10-20 éves korig: A táborok 2024 június 30.-án kezdődnek és két vagy több hetes turnusra lehet jelentkezni augusztus közepéig. Folyamatosan indulnak új kurzusok egész nyáron. Nagyon fontos tudni, hogy a nyári táborok ugyanazoknak az angliai gimnáziumoknak a nyári táborai, amikkel egész évben dolgozunk: így nagyon biztonságosak, ugyanaz az angol nyelvű tanári kar, konyha, tantermek, sportlehetőségek és szállás várja őket, mint az évközben itt tanuló diákokat Minden helyszínt személyesen ismerünk! Minőségi, biztonságos légkör várja a diákokat, angol anyanyelvi tanári kar és kiemelkedően nívós szakköröket és sportolási lehetőséget nyújtanak minden korosztály részére. A délelőtti nyelvoktatás kis csoportokban történik, tudásszint felmérést követően, minden diák hasonló korú és angol tudású társaival tanul, nem keverednek a kicsit a nagyokkal. Egészen kezdő (A1)-es szinttől, egészen haladó szintig és vannak táborok, ahol lehetőség van a Cambridge és az IELTS nyelvvizsgák letételére.

A Nyári táborok nagy előnyei a nyári, felszabadult hangulat, az intenzív és nagyon színes angol oktatás, valamint a remek délutáni programok és egész napos kirándulások. A nemzetközi diákok több mint 20 országból érkeznek és sok évekre szóló barátságok kötődnek. Azoknak a diákoknak, akik már legalább B1 szinten tudnak angolul, érdekes tematikus táborok is vannak érdeklődési körüknek megfelelően pl. Digital&Social media, Business, Photography, STEM, Környezetvédelem, Arts&Drama.

Sporttáborokból nagyon széles választék van, pl. English + Tenisz, English + Football, English + Dance, English + Lovaglás, English + Kosárlabda, English + Golf – a délelőtti angol oktatás itt is azonos nyelvtudású és korú csoportokban lesz, mehetnek egészen kezdő angol tudású diákok is. Nyári táborainkról itt találsz bővebb információkat: https://mailchi.mp/springboard/psre8vruc7

Nyári táborok heti all inklúzív tandíja: 1100-1500 font + repülőjegy

Minden diák részére testreszabottan tudunk tábort ajánlani, hatalmas választékból válogatjuk ki részére azt, ahol biztos, hogy boldogan tölti az angliai heteket és csodás angol tudással fog hazaérkezni!! Érdeklőds telefonon a 30 635 9190-es telefonszámon.