2024 TAVASZI ÉS nyári táborok angliában 8-20 ÉVESEK RÉSZÉRE!

Részletes tábor információk: https://mailchi.mp/springboard/psre8vruc7

MINDEN DIÁK RÉSZÉRE TESTRESZABOTTAN JAVASOLUNK TÁBOROKAT! DÍJMENTES, SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ! Érdeklődés telefonon: 30 635 9190

9

TANÉV ALATTI RÖVID, INTENZÍV KÓSTOLÓ ÉS FRISSÍTŐ KURZUSOK ANGLIÁBAN

12-17 évesek részére: Total English programok, anyanyelvi angol környezetben, anyanyelvi tanárokkal és osztálytársakkal. 2-6 hetes kurzusok a tanév alatt. Rugalmas kezdési időpontok a család igényei szerint. Szállás és teljes ellátás biztonságos, angliai iskolákban. Bővebben: https://www.springboard.hu/tanev-alatti-intenziv-kostolo-es-frissito-kurzusok-angliaban/
9

Sportos és kreatív táborok, nyelvvizsgafelkészítők angol anyanyelvi környezetben

10-20 éveseknek: intenzív nyelvvizsgafelkészítő kurzusok, sport táborok hatalmas választékban. Valamint kreatív tábor pl.színjátszás, digitális, fényképészet, videokészítés, tánc. Gazdasági témák iránt érdeklődőknek: mini MBA, business, management kurzusok
Érdeklődés: 30 635 9190. Árak lsd Gyik.
9

Intenzív beszédfókuszú táborok Angliában és Spanyolországban - folyamatosan, egész nyáron

8-20 éveseknek: Angliai iskolák szuper intenzív, biztonságos nyári táborai 2-6 hetes turnusokban, rengeteg klassz helyszínen! Délelőtt anyanyelvi tanárok szintfelmérés alapján tartanak korosztálynak megfelelő angol órát, kezdőtől haladó szintig. Délután rengeteg program, szakkör, kirándulás, sport közül lehet választani! 24 órás tanári felügyelet, biztonságos szállás és teljes ellátás az iskolában. Érdeklődés: 30 635 9190. Árak:Gyik.

Angliai iskola

Éves tapasztalat

Kiutazott diák

A Springboard missziója

A SpringBoard azért alakult, hogy a magyar diákok részére is könnyen elérhetővé tegyük az anyanyelvi szintű angol nyelvtudást és a motiváló, minőségi oktatást!

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Személyes találkozónkon irodánkban (vagy videohíváson keresztül)  megismerjük a család elképzeléseit, igényeit és átbeszéljük a diák életkorához és körülményeihez legjobban illeszkedő angliai lehetőségeket.

Végigvesszük a legfontosabb kérdéseket, pld. a tervezett kint tartózkodás hossza, időzítése, a diák személyisége, hobbijai és bizonyítványa. Így testreszabottan tudjuk kiválasztani azokat az iskolákat, melyekbe javasoljuk megfontolni a jelentkezést.

Beszélünk a tandíjról, ösztöndíjakról valamint, hogyan illeszthető bele az angliai tanulás az itthoni iskolai tanévbe. Ez a konzultáció ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent Önökre nézve.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

12 + 12 =