még vannak szabad helyek júliusi és augusztusi nyári táborAINKBA!

Testreszabottan javasolunk tábort minden diák részére, keressetek bátran: 30/635 9190

5 hetes Total English Program - Kostoló kurzus angliai iskolában

11-17 évesek részére: Az 5 hetes kurzus kihasználja, hogy itthon véget ér a tanév, de Angliában még tart július elejéig. A magyar diák, több nemzetközi diáktársával együtt, csatlakozik angol évfolyamához, velük tanul és lakik, kihasználja a szuper intenzív Total English Program minden előnyét. A délelőtti órák után rengeteg szakkör és sport közük választhat, az iskolában lakik 2-3 fős szobákban, saját korú és nemű szobatársakkal. https://www.springboard.hu/elmenybeszamolo-a-kostolo-kurzusrol/

Sportos és kreatív táborok, nyelvvizsgafelkészítők angol anyanyelvi környezetben

Kicsiknek Szülő-Gyerek angol táborok.
Nyelvvizsgára készülőknek: IELTS és Cambridge intenzív vizsgakurzusok.
Tinédzsereknek angol sport táborok hatalmas választékban.
Kreatív diákoknak művészet, színjátszás, digitális, fényképészet, videokészítés, tánc.
Gazdasági témák iránt érdeklődőknek: mini MBA, business, management kurzusok
Érdeklődés: 30 635 9190. Árak lsd Gyik.

Intenzív beszédfókuszú táborok Angliában - folyamatosan induló 2 vagy több hetes kurzusok

8-20 éveseknek: Angliai iskolák szuper intenzív nyári táborai 2-6 hetes turnusokban, rengeteg klassz helyszínen! Délelőtt anyanyelvi tanárok szintfelmérés alapján tartanak korosztálynak megfelelő angol órát, kezdőtől haladó szintig. Délután rengeteg program, szakkör, kirándulás, sport közül lehet választani! 24 órás tanári felügyelet, biztonságos szállás és teljes ellátás az iskolában. Diákok saját nemű és korú társaikkal laknak. Érdeklődés: 30 635 9190. Árak lsd Gyik.

Angliai iskola

Éves tapasztalat

Kiutazott diák

A Springboard missziója

A SpringBoard azért alakult, hogy a magyar diákok részére is könnyen elérhetővé tegyük az anyanyelvi szintű angol nyelvtudást és a motiváló, minőségi oktatást!

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Személyes találkozónkon irodánkban (vagy videohíváson keresztül)  megismerjük a család elképzeléseit, igényeit és átbeszéljük a diák életkorához és körülményeihez legjobban illeszkedő angliai lehetőségeket.

Végigvesszük a legfontosabb kérdéseket, pld. a tervezett kint tartózkodás hossza, időzítése, a diák személyisége, hobbijai és bizonyítványa. Így testreszabottan tudjuk kiválasztani azokat az iskolákat, melyekbe javasoljuk megfontolni a jelentkezést.

Beszélünk a tandíjról, ösztöndíjakról valamint, hogyan illeszthető bele az angliai tanulás az itthoni iskolai tanévbe. Ez a konzultáció ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent Önökre nézve.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

7 + 7 =