NYÁRI ANGOL TÁBOROK ÉS ANGOL NYELVTANFOLYAMOK

12-18 ÉVESEK RÉSZÉRE

5 hetes "kóstoló" az angliai boarding school életből

Az 5 hetes kurzus kihasználja, hogy itthon véget ér a tanév, de Angliában még tart július második hetéig. Ebbe csatlakozik gyerekünk, a saját évfolyamába, délelőttönként tanul, délutánonként szuper szakkörökön vagy sportokban vesz részt! Az iskolában lakik, 2-3 fős szobákban, saját korosztályú és nemű szobatársakkal. A Taster Course 11-18 éveseknek ajánlott. Bővebb leírás az Aktuális menüpontban található.

Nyári táborok Angliában- 2/3/4/5/6 hetes turnusok

Több mint 80 szuper minőségű nyári tábor között segítünk választani, aszerint, hogy hány éves a gyerek, milyen hobbijai vannak (pld. tánc, kreatív, természet) vagy mit szeret sportolni. Minden táborban anyanyelvi angol, szakképzett pedagógusok és tanárok foglalkoznak a gyerekekkel, biztonságos, napi 24 órás felügyeletet biztosítva. A napi program délelőtt kiscsoportos angol nyelvoktatást, délután pedig rengeteg foglalkozást és sportolást, kirándulást tartalmaz.

Kiscsoportos angol órák, élő online tanfolyam keretében

Korosztály és tudásszint szerint beosztva találkozunk angol anyanyelvi tanárunkkal videón keresztül, kifejezetten színes, tematizált, rendszeres angol órák keretében. Turnusok folyamatosan indulnak. Egyéni vagy kis csoportos óra közül lehet választani.

Angliai iskola

Éves tapasztalat

Kiutazott diák

A Springboard missziója

A SpringBoard azért alakult, hogy a magyar gyerekek részére is elérhetővé tegyük az anyanyelvi szintű angol nyelvtudást és a motiváló, minőségi oktatást.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

60 perces személyes video híváson keresztül „találkozunk” és megismerjük a család elképzeléseit, igényeit és elmondjuk a lehetőségeket.

Átbeszéljük a legfontosabb kérdéseket, pld. a tervezett kint tartózkodás hossza, időzítése, a diák személyisége, hobbijai és bizonyítványa. Így testreszabottan tudjuk kiválasztani azokat az iskolákat, melyekbe javasoljuk megfontolni a jelentkezést.

Beszélünk a tandíjról, ösztöndíjakról valamint, hogyan illeszthető bele az angliai tanulás az itthoni iskolai tanévbe. Ez a konzultáció ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent Önökre nézve.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

8 + 13 =