2023 Angliai tavaszi és Nyári Iskolák és Táborok

8-20 évesek részére

5 hetes Total English Program - Kostoló kurzus angliai iskolában

11-17 évesek részére: Az 5 hetes kurzus kihasználja, hogy itthon véget ér a tanév, de Angliában még tart július elejéig. A magyar diák, több nemzetközi diáktársával együtt, csatlakozik angol évfolyamához, velük tanul és lakik, kihasználja a szuper intenzív Total English Program minden előnyét. A délelőtti órák után rengeteg szakkör és sport közük választhat, az iskolában lakik 2-3 fős szobákban, saját korú és nemű szobatársakkal. https://www.springboard.hu/elmenybeszamolo-a-kostolo-kurzusrol/

Summer Schools - Intenzív angol és egy pici tanulás:)

12-17 éveseknek: Angliai iskolák intenzív, tematikus nyári kurzusai 2-6 hetes turnusokban, hatalmas válaszékban. Anyanyelvi tanárok, szuperül felszerelt iskolák, érdeklődési kör szerint válogatott tematikus tárgyak. Délutánonként remek szakkörök, sportok, kirándulások választhatók. 24 órás tanári felügyelet, biztonságos szállás és teljes ellátás az iskolában. Diákok saját nemű és korú társaikkal laknak. A részvételhez B1 szintű angol tudás szükséges. Érdeklődés: 30 635 9190. Árak lsd Gyik.

Spring & Summer Camps – Intenzív angol és igazi nyári élmények!

8-20 éveseknek: Angliai iskolák szuper intenzív nyári táborai 2-6 hetes turnusokban, rengeteg klassz helyszínen! Délelőtt anyanyelvi tanárok szintfelmérés alapján tartanak korosztálynak megfelelő angol órát, kezdőtől haladó szintig. Délután rengeteg program, szakkör, kirándulás, sport közül lehet választani! 24 órás tanári felügyelet, biztonságos szállás és teljes ellátás az iskolában. Diákok saját nemű és korú társaikkal laknak. Érdeklődés: 30 635 9190. Árak lsd Gyik.

Angliai iskola

Éves tapasztalat

Kiutazott diák

A Springboard missziója

A SpringBoard azért alakult, hogy a magyar gyerekek részére is elérhetővé tegyük az anyanyelvi szintű angol nyelvtudást és a motiváló, minőségi oktatást.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

60 perces személyes video híváson keresztül „találkozunk” és megismerjük a család elképzeléseit, igényeit és elmondjuk a lehetőségeket.

Átbeszéljük a legfontosabb kérdéseket, pld. a tervezett kint tartózkodás hossza, időzítése, a diák személyisége, hobbijai és bizonyítványa. Így testreszabottan tudjuk kiválasztani azokat az iskolákat, melyekbe javasoljuk megfontolni a jelentkezést.

Beszélünk a tandíjról, ösztöndíjakról valamint, hogyan illeszthető bele az angliai tanulás az itthoni iskolai tanévbe. Ez a konzultáció ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent Önökre nézve.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

5 + 1 =